top of page
Opmerkingen (4)

Ismail Bagcaci
Ismail Bagcaci
2 dgn geleden

Na 10 sessies van personal training ben ik ruim 3 kilo afgevallen en een goede spiermassa opgebouwd. Adrian is echt een aanrader of je nou wilt afvallen of juist spiermassa wilt opbouwen. Hij pakt het probleem bij roots aan en helpt je in eerste instantie aan een goede eetpatroon. Vervolgens gaat hij resultaatgericht te werk waarin ook ruimte is voor je persoonlijke wensen. Door de manier waarop hij jou stimuleert, zijn simpele uitleg en goede voorbeelden dringt het allemaal beter tot je door en weet jij zo de aanpassingen die je moet maken in je levensstijl. Al gauw begin je dan resultaten te zien en ga je gemotiveerd naar de gym. Ben zeer tevreden en nog altijd gemotiveerd. Klasse van een personal trainer.

Like

Gast
5 dgn geleden

Na mijn vakantie ben ik begonnen met Personal training bij Adrian. Ik ben zeer tevreden hoe hij mij gestimuleerd heeft en goede feedback gaf. Ik had echt iets aan zijn (voedings)tips en ben kilos kwijt en spiermassa aangekomen. Na de personal training weer gestart bij de sportschool zelf en mijn ontwikkeling blijft positief. Een persoonlijk trainingsschema, zelf goed kunnen wegen en meten, en leuke groepslessen maakt dat ik nog steeds zeer tevreden ben en nog steeds ontzettend gemotiveerd.

Like

Ik raad Adrian iedereen aan! Door een aantal personal trainingen van hem ben ik inmiddels ruim 12 kilo afgevallen en voel ik mij nu fitter dan ooit. Door zijn enorme enthousiasme en afwisselende trainingen is het een feestje om naar de sportschool te gaan.

Like

Gast
09 jul.

Welkom naar onze community page!

Like
bottom of page